Snelwegophoudende ninja turtels

Snelwegophoudende ninja turtels

De wereldberoemde kikkers die normaal iedereen zou redden en nooit iemand lastig zouden vallen laat staan zich in het licht vertonen misdroegen zich op de snelweg. Het begon eerst als een leuk grapje, je zag ze op de grond liggen en grappige bewegingen maken. Daarna gingen ze wel wat te ver, ze begonnen op de auto van een bestuurder te springen en hem onder te spuiten met een shampoo fles. Natuurlijk werd de bestuurder laaiend. Na dit geworstel sprongen ze van de auto af en liepen heel smooth weer weg als in een film, of nouja smooth..

Gerelateerde berichten

Velgen reparatie

Geplaatst door 5

Is uw auto al klaar voor de winter?   De blaadjes vallen van de bomen, detemperatuur daalt en de verwarming gaat weer aan. Dat kan maar één...

Laat een berichtje achter