Zo koop je een auto!

Zo koop je een auto!

Een auto kopen blijft een bijzonder moment. Is het geen miskoop? Is de eigenaar van het voertuig eerlijk? Hoe controleer ik of de auto in goede staat is? Allemaal vragen die op kunnen komen tijdens de zoektocht naar een andere auto. Tegenwoordig kan je antwoord krijgen op al deze vragen zonder een specialist te hoeven zijn.

Bijna iedereen zoekt een auto via het internet. Marktplaats en gaspedaal zijn populaire autoverzamelsites waar makkelijk op gezocht kan worden. Maar hoe weet je nou of die ene favoriete auto echt een goede koop is. Simpel. Wanneer je het kenteken weet van de auto kan je het voertuig grondig controleren op KentekenCheck.nl. Precies, eerst even een kenteken check voor aankoop!

‘Wat schiet ik daar mee op?’ Enorm veel! Zegt de verkoper dat de auto schadevrij is? Dat de km-stand klopt? Controleer dat direct online! KentekenCheck.nl heeft alle gedeclareerde schademeldingen van Nederlandse auto’s (zo’n 40 miljoen schademeldingen) en meer dan 80 miljoen kilometerstanden.

KentekenCheck.nl werkt exclusief samen met de RDW, zo worden (gratis) APK keuringsresultaten gedeeld. Zo is direct inzichtelijk of de auto bij de laatste keuringen in goede staat verkeert.

Los van deze punten controleert de site ook of een auto gestolen, een wokmelding of op internet te koop gestaan heeft. Zo kan je zien wat de vorige eigenaar ongeveer voor de auto betaald heeft. Alle gegevens zijn inzichtelijk in een PDF bestand. Handig om even uit te printen voordat je naar een auto gaat. Zo ga je goed voorbereid naar een auto.

Voortaan altijd even een kentekencheck voordat een auto gekocht wordt!

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter