Shortleasen is voor iedereen weggelegd

Shortleasen is voor iedereen weggelegd

Shortlease is in veel gevallen gunstig voor de portemonnee. Een APK en mogelijke reparaties komen voor rekening van het leasebedrijf. Vaak betaal je enkel de brandstof. Als je weinig kilometers per maand rijdt (1000 -1500) zijn je maandlasten lager dan bij relatief veel gereden kilometers, bijvoorbeeld 3500 per maand.

<h2>Shortlease een Jaguar of BMW</h2>
Heb je altijd in een dure auto willen rijden? Met shortlease rijd je in een prijzige vierwieler. Echter ben je geen eigenaar van die mooie bak. Als je dat niet erg vindt is leasen een fantastische optie om in relatief korte tijd mensen te imponeren. Dit kan in de file, op een boulevard of gewoon op de parkeerplaats bij de plaatselijke supermarkt. Maar ook voor zakenlieden is het ideaal.Als je de komende tijd een belangrijke klantmeeting hebt zet jij overredingskracht bij als je aankomt rijden in een Jaguar of BMW. Als je minder wil uitgeven kan je ook een auto shortleasen uit een ander segment. Opel’s zijn degelijke auto’s. Over budget gesproken. Shortlease is al mogelijk vanaf één maand. Na 28, 30 of 31 dagen kan je eenvoudig opzeggen. Je hoeft dus niet lang vast te zitten aan deze kostenpost.

<h2>Luxueus leasen</h2>
Voor de echte luxepaarden onder ons is het mogelijk om vele extra’s aan je leasepakket toe te voegen. Denk hierbij aan een navigatie, tankpas en eventueel vervangend vervoer als je wel eens brokken maakt. Ideaal voor mensen met weinig schadevrije jaren.Daarnaast is het mogelijk om de brengservice in te schakelen als je geen tijd hebt om de gekozen wagen op te halen. Met short lease kan het allemaal.

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter