Goede navigatie

Goede navigatie

Houd je navigatie in leven met gratis updates. Hoe en waarom? De website UpdateNavigatie.nl legt dit uit. De TomTom navigatie, wie kent hem niet? Bijna elke Nederlander is weleens met een navigatie de weg opgegaan. Misschien met een losse toestel of middels een app op je telefoon. En steeds meer moderne auto’s zijn standaard voorzien van een navigatie.

Een goede navigatie zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle informatie die je kan verwachten tijdens je route op weg naar je bestemming. Daarnaast is het belangrijk dat de kaarten of maps up-to-date zijn. Infrastructuur in Nederland veranderen, net als in de rest van Europa. Met de techniek van vandaag zie je realtime de file meldingen, zodat routes hierop aangepast kunnen worden. De wegen worden drukker dus de kans is groot dat je op weg naar je afspraak ergens in een file komt.

 

De TomTom navigatie kan je makkelijk bijwerken via de computer. Eens in de zoveel tijd zoveel tijd is er weer een nieuwe update beschikbaar die je kunt downloaden. Bijvoorbeeld voor je kaart of voor de software van het toestel. Ook kun je met de nieuwste modellen synchroniseren (informatie op je telefoon of account met elkaar uitwisselen).Zorgeloos de weg op gaan doe je wanneer beschikt over de actuele kaarten. Direct de nieuwste informatie over files en tijd van aankomst.Wat moet je doen? Download de software van de fabrikant om te kunnen updaten. Verbind deze met de computer. Loop de stappen door op het scherm. Het kan zijn dat je ook een account moet aanmaken.

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter