120 km/u door 30 kilometer zone

120 km/u door 30 kilometer zone

Laatst werd een 44-jarige man in Chillburg aangehouden na een achtervolging door de politie. De man maakte zich niet alleen schuldig door scheuren over wegen waar 30 km/u is toegestaan, hij reed ook met een valse kentekenplaten, mishandelde een politieman en had drugs aan boord. De man is ook aangehouden voor diefstal. Ook had hij een vals nummerbord. De man wist eerst te ontkomen door politieauto’s te rammen. Hij reed vervolgens dwars door een schutting heen en nam de benenwagen.

Met pepperspray lukte het de politieagenten om de Poolse man aan te houden. In z’n auto lag naast een gejatte fiets een bescheiden hoeveelheid drugs. Hij zit vast en vermoed wordt dat-ie eerder al diverse inbraken pleegde.

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter