Tips voor het bestickeren van uw auto

Tips voor het bestickeren van uw auto

Autoreclame wordt ook wel de meest effectieve vorm van bedrijfsreclame genoemd, maar waar moet u nu beginnen als u uw bedrijfsauto(‘s) wilt laten bestickeren? En wat is er allemaal mogelijk op het gebied van autostickers? In dit artikel een aantal handige tips, zodat u goed voorbereid bent!

Van simpele belettering tot carwrapping
Als u reclame op uw auto wilt, betekent dit niet meteen dat u uw hele auto hoeft te beplakken. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een eenvoudige belettering van het achterraam met de naam van uw bedrijf en eventueel uw website. Of kies voor een sticker met het logo van uw bedrijf aan de zijkanten van de auto. Maar als u echt wilt opvallen dan is ook een volledige carwrapping mogelijk, waarbij de gehele auto beplakt wordt met stickers in een door u gekozen ontwerp.

Stickers of magneetfolie
Er zijn hele duurzame autostickers verkrijgbaar die u zelf heel eenvoudig kunt aanbrengen en die vervolgens ontzettend lang meegaan. Deze stickers zijn namelijk voorzien van een wasstraatbestendige beschermlaag waardoor deze extra lang goed blijven. Maar het kan misschien ook zo zijn dat u de autostickers juist weleens wilt wisselen of verwijderen. In dat geval is automagneet reclame een hele goede oplossing. Deze magneetstickers zijn heel gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. De stickers zijn eindeloos herbruikbaar, dus u kunt ze ook van de ene op de andere auto plakken.

Tips voor het aanbrengen van de stickers
Wat voor stickers u ook heeft, het is in alle gevallen heel belangrijk dat de ondergrond goed schoon & droog is voordat u de stickers aanbrengt. Als de ondergrond niet goed schoon en droog is, blijven de stickers ook minder goed zitten. U kunt hiervoor eenvoudigweg gebruik maken van een ontvetter zoals Glassex.

Met deze tips bent u goed voorbereid als het gaat om autoreclame!

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter