Volkswagen private lease

Volkswagen private lease

Wat is het voordeel van een Volkswagen Private Lease?

Wanneer je een Volkswagen Private Lease neemt hoef je niet lang te sparen voor een nieuwe auto. En een nieuwe auto uitzoeken, wie vindt dat nou niet leuk? Bij een Volkswagen private lease zijn alle kosten voor de auto in één maandbedrag gezet, waardoor jij een gloednieuwe auto rijdt voor een vast bedrag per maand.

Wat is het voordeel van een Volkswagen Private Lease?

Een nieuwe auto rijden zonder hiervoor een lange periode te hebben gespaard. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met een private lease is het mogelijk. Voor een vast bedrag per maand heb je al een nieuwe Volkswagen. Rente, afschrijving, reparatie, onderhoud, vervanging van de banden, vervangend vervoer na 72 uur, wegenbelasting, allrisk verzekering, pechhulp, afleveringskosten en inzittendenverzekering, het zit er allemaal bij in. Het enige wat jij zelf moet regelen is de brandstof.

Je kiest het aantal jaren dat je wilt rijden en het verwachte aantal kilometers per jaar dat u gaat rijden. Op basis van deze gegevens berekenen wij een passend maandbedrag.

Wat is inbegrepen?

·        Rente

·        Afschrijving

·        Reparatie

·        Onderhoud

·        Vervangen van banden

·        Vervangend vervoer na 72 uur

·        Wegenbelasting

·        Allrisk verzekering

·        Pechhulp

·        Afleveringskosten

·        Inzittendenverzekering

Wat is niet inbegrepen?

·        Brandstof

·        Boetes

·        Tolkosten

·        Het wassen van je auto

·        Eigen risico bij niet verhaalbare schade

Heb je meer financieel overzicht met private lease?

Er is uit onderzoek van marktonderzoeksinstituut GfK gebleken dat meer dan 85% van de Nederlandse autobezitters niet exact weet wat hij/zij kwijt is aan een auto. Kosten voor bijvoorbeeld reparatie lopen door elkaar heen en zijn niet overzichtelijk. Door te kiezen voor private lease heb je dit probleem niet. Je weet namelijk exact wat de kosten per maand zijn voor jouw Volkswagen.

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter