instauOh la la: Porsche uit München, het leven is goed

instauOh la la: Porsche uit München, het leven is goed

Beste vrienden en vriendinnetjes, vandaag een verhaal over mijn laatste en meest recent import avonturen bij onze Duitse Freunden. Velen van jullie weten al dat de Duitse automarkt veel lekkerder loopt dan bij ons of elders dan ook in Europa.

Je krijgt beter uitgevoerde auto’s voor lagere prijzen. Je zou echt achterlijk moeten zijn om meer geld neer te leggen in Nederland voor mindere kwaliteit auto’s. Zeker met de open grenzen van de EU. Okay luiheid en tijdgebrek daargelaten, want toegegeven het importeren van een auto is ook weer niet super makkelijk dat zou de Nederlandse overheid ook weer niet willen, want dan wordt ons land helemaal overspoeld door auto’s van Duitse origine. Dus je moet of zelf tijd en zin hebben om te verdiepen in administratie punten die komen kijken bij dergelijke invoer of je kunt een import expert inzetten. Ik koos voor dat laatste, specifiek hier vind je de dienst beschreven die ik heb ingezet, easyimport.nl. Klasbakken zijn het zij hebben het zo makkelijk voor mij gemaakt. Ze hebben de Porsche die ik wilde hebben gespot in het zuiden van Duitsland, al het papierwerk geregeld, het transport, kortom alles, ik had echt 0.0 omkijken meer. BPM deden ze op zo een manier dat heel veel geld zou besparen, zie hier link. Al met al, zelfs met de fee voor deze dienst van dit professionele import bedrijf, was ik nog veel goedkoper uit dan ik ooit had kunnen durven dromen.

Nu drie weken later rijd ik trots als een pauw rond in mijn gloednieuwe Porsche. Een paar vrienden van mij hebben ook Porsche, maar niet zo luxe uitgevoerd als die van mij dus ook op dat vlak heerlijk zeg, om andere jaloers te maken met mijn super Porsche uit het machtige prachtige auto land genaamd Duitsland.

Gerelateerde berichten

Duurzaamheid

Geplaatst door 16

Het duurzame rijden wordt steeds populairder en daardoor ook steeds beter betaalbaar. Ook komen er steeds meer regels over hoeveel een auto uit...

Laat een berichtje achter