Scooter kopen in Almere

Scooter kopen in Almere

Ben je op zoek naar een scooterwinkel in Almere om een nieuwe of tweedehands scooter te kopen? Dan ben je bij Polderscooter aan het juiste adres. Met de grootste showroom van Flevoland staan zij bekend als dé scooter specialist in Almere en omstreken.

Verschillende soorten scooters

Er zijn verschillende soorten scooters. Natuurlijk tal van merken, maar ook de aandrijving is anders. Kies je voor een scooter die rijdt op benzine, of juist een die elektrisch is? Laatstgenoemde is een steeds groter wordende trend. De wereld moet groener, daar is bijna iedereen het met elkaar over eens. Zo zijn er steeds meer elektrische auto’s, maar dit geldt dus ook voor scooters. Een populair scootermerk wat opkomt met elektrische scooters is NIU. Polderscooter is exclusieve dealer van NIU in regio Almere en heeft alle scooter modellen van dit Chinese merk op voorraad. Een NIU scooter kost wel wat, maar door middel van te leasen is deze voor velen van ons alsnog betaalbaar.

Kopen of leasen?

Kies je ervoor om de scooter te kopen of te leasen? Beide opties zijn mogelijk! Zoals iedereen weet betaal je met het leasen wel een bepaald rentepercentage over de periode dat je afsluit. Een scooter leasen kan bij de meeste scooterwinkels in regio Almere al vanaf €25,- per maand. Zo betaal je maandelijks een laag bedrag en hoef je niet in een keer het aankoopbedrag neer te leggen. Dit is bijvoorbeeld vaak interessant voor jongeren die niet in een keer zo’n hoog bedrag willen of kunnen betalen.

Scooterzaak nabij Almere

Ben je dus op zoek naar het kopen of leasen van een scooter in Almere, kom dan langs bij Polderscooter. Met een vestiging in Dronten is dit vlakbij. Bij de showroom kun je gratis proefritten maken. Wil je van te voren al rondkijken naar scooters waar je mogelijk in geïnteresseerd bent? Bekijk dan de webshop en vraag daar een gratis proefrit aan. Ben je er al uit over welke scooter je wilt hebben? Koop online gemakkelijk via onze webshop de scooter en krijg deze snel thuisgeleverd. 

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter