Twee elektrische auto-onderdelen die je eenvoudig zelf kunt kopen

Twee elektrische auto-onderdelen die je eenvoudig zelf kunt kopen

Veel auto-onderdelen zijn los te verkopen. Je hoeft dus niet meteen dé perfecte auto te kopen. Als je graag enkele onderdelen toe wilt voegen of wilt vervangen, is dat bij veel auto’s mogelijk. Ook als er een onderdeel beschadigd of kapot is. Online zijn veel tweedehands auto-onderdelen te vinden. Zowel voor de binnen- als buitenkant van de auto en zowel functionele als mooie onderdelen. De volgende twee elektrische auto- onderdelen kun je gemakkelijk zelf kopen.

Elektrisch schuifdak

Je kent het wel: een elektrisch schuifdak voor in de auto. Als je in de zomer in een auto met een open schuifdak rijdt, voel je je vogelvrij en je voelt de wind door je haren. Deze elektrische schuifdaken zijn los te verkrijgen. Je kunt deze tweedehands kopen voor een goede kwaliteit. Alle daken zijn uitvoerig getest. Het voordeel van het kopen van een los elektrisch schuifdak, is dat het een stuk goedkoper is dan wanneer je deze door een monteur laat inbouwen. Bovendien kun je in elke auto een schuifdak maken, ook als dat oorspronkelijk niet in je auto zit.

 Zelf monteren?

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Je moet niet zelf gaan monteren als je niet technisch aangelegd bent. Je kunt het altijd nog aan een monteur uitbesteden. Maar zelfs dan is het nog zinvol om zelf een tweedehands dak te kopen. Op deze manier hoef je alleen nog maar te betalen voor de kosten van het monteren, en niet meer voor het onderdeel zelf. Een tweedehands onderdeel is een stuk goedkoper dan een nieuwe van de monteur.

Elektrische raammotor Ford Focus

Ook een elektrische raammotor voor een Ford Focus kun je eenvoudig zelf kopen. Met een elektrische raammotor kun je de ramen met één druk op de knop openen en op dezelfde manier ook weer dichtdoen. Het kan zijn dat deze motor na verloop van tijd niet of minder goed werkt. Dit is erg vervelend. Je zult de motor moeten vervangen. Gelukkig zijn de raammotors voor een Ford Focus los verkrijgbaar.

Losse raammotors

De losse raammotors zijn tweedehands verkrijgbaar en hoeven daarom dus helemaal niet duur te zijn. Let er goed op dat je een raammotor koopt die past bij het type Ford Focus dat je hebt. Je kunt proberen de motor zelf te monteren, maar je kunt het ook een monteur laten doen. Als je de raammotor hebt vervangen werkt deze als het goed is weer als nieuw en kun je je ramen weer eenvoudig openen en sluiten.

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter