De kosten van een auto importeren (Tekst 1)

De kosten van een auto importeren (Tekst 1)

Een auto importeren kan erg voordelig zijn. In Duitsland zijn de auto prijzen een stuk lager vergeleken met de prijzen op de Nederlandse automarkt. Het loont dus om een auto te importeren uit Duitsland. Er zijn natuurlijk wel een aantal kosten verbonden aan het importeren van een auto uit Duitsland. In dit artikel bespreken we de kosten van een auto uit Duitsland importeren. (Backlink naar https://vdberg-autoimport.nl/importeren-auto-kosten/ )

Aanschaffen Duits model

Er worden kosten gemaakt om een Duits model in Duitsland te kopen. De prijzen zijn hier lager alleen deze kosten moeten uiteraard wel gemaakt worden.

RDW keuring

Elke auto die wordt geïmporteerd moet verplicht gecheckt worden door de RDW. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden, waar rekening gehouden moet worden. Meestal ligt de bedrag op rond de 143 euro, exclusief btw.

Transporteren auto

Er worden uiteraard ook kosten gemaakt om de auto te transporteren van Duitsland terug naar Nederland. De kosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden om de auto op te halen. De auto wordt verzekerd mocht er een ongeval zijn. Vaak liggen de kosten ongeveer tussen de 500 en 600 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk van omstandigheden. Het bedrag is een schatting en kan ook hoger of lager uitvallen.

Kosten auto importeren Duitsland

In dit artikel hebben we besproken wat de kosten zijn bij het importeren van een auto uit Duitsland. Benieuwd naar de mogelijkheden om ook een auto te importeren uit Duitsland? Ga dan https://vdberg-autoimport.nl/ .  

Gerelateerde berichten

Laat een berichtje achter